loader

Hírek - Blog

fordított áfa szabály

PickBack / Március 21, 2024

Áfa egyenlő csalás lehetősége? Így volt ez nem is olyan régen. Az Európai Bizottság azonban tett egy lépést ennek elkerülése érdekében. Ez nem más volt, mint a fordított áfa bevezetése – elsőként Csehországban. A probléma viszont hazánkban is igencsak fennállt, ezért a bevezetés óta – 2006. július elseje – az áfacsalók vakarhatják a fejüket. De mit is jelent a fordított áfa és hogy néz ki a gyakorlatban?

PickBack / Március 21, 2024

Sokszor nehéz megtalálni a közös hangot az ügyfelekkel, felvenni a kapcsolatot az új érdeklődőkkel. Ilyenkor hatékonyabb folyamatokra és az információk nagyszabású tárolására van szükség. A CRM rendszer bevezetése jelenti a megoldást. Az ügyfélkapcsolat kezelése ezáltal új dimenziókat nyit meg mind az Ön vállalkozása, mind partnerei számára.

István / Május 17, 2022

Avagy alapvető szempontok amit ERP választásnál/váltásnál szem előtt kell tartani.

Nagyon könnyű mellé nyúlni, olyan rendszert, vagy szoftvert választani, amelyik csak kívülről, messziről csillog, de ahogy közelebb érünk, egyre fakóbb és idejétmúlt az a csillogás. A végén pedig egy feneketlen kútban ébredünk, aminek a költségei sosem érnek végét, ráadásul plusz és többletmunkát generálnak a dolgozóknak.

Gergő / November 17, 2021

Cégünk, sikeresen részt vett az országos vállalkozói mentorprogram kereteiben megrendezett beszállítóvá válás pályázatán, ahol kis és középvállalkozásokat fejlesztenek nagy nemzetközi multi cégek beszállítóvá válására. Hatékonyságnövelés és pénzügyi szemléletformálás.

Ildikó / Június 30, 2021

Cégünk, megszerezte az IFKA minősített szakértői státuszt. Így  továbbra is tudjuk támogatni ügyfeleinket szaktanácsadási szolgáltatásunkkal a Pickback Vállalatirányítási rendszer bevezetésében, gyártásoptimalizálásban, Ipar 4.0 eszközök felmérésében és kialakításában.

Gergő / Május 11, 2021

Ez a pályázat főleg a közép és nagyvállalatok versenyképesség növelő támogatására szolgál. Kapacitás bővítés, termelékenység növelés. A támogatás összege legfeljebb 1,8 M euró.

A pályázat támogatja az (IT) beruházásokat is. Ebben tudunk segíteni az Ön vállalkozásának: ERP, B2B, Ipar 4.0, Pick to Light, Pickback Prediction megoldásokkal és azok bevezetésével.

Gergő / Február 19, 2021

Magyarország Kormánya az Európai Unió társfinanszírozásának segítségével hamarosan új pályázatot indít ‘A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása’ címmel a hazai kkv-k versenyképességének javítása érdekében a Budapesten kívüli vállalkozások számára.

Zoltán / Január 7, 2021

Régi gépét felokosítaná? Nincs elég ideje mindig a gyártósoron ellenőrizni a gyártást? Nem bízik az adminisztrációkban? 

Egy olyan eszközt mutatunk be Önnek, amellyel akár azonnal pontos képet kap a gyártásról, gyártási ciklusokról, azonnali riasztások, figyelmeztetések a megfelelő embereknek, valamint gyártási leállások, meghibásodások előrejelzése.

Tibor / December 11, 2020

Fényvezérelt technológiával a raktározásban!

Manapság a cégeknek a covid mellett, a fluktuációval valamint az emberhiánnyal is meg kell küzdeniük. Ez a technológia, a raktározásban, logisztikában ad kulcsfontosságú előnyt, mivel nincs szükség jártas raktárosokra, termékismeretre, akár egy diák is első munkanapján hibátlanul összeszedi a picklistát

Pickback System Kft., ahol van rá megoldásunk!

Elismerések