Vállalkozz digitálisan – GINOP 3.2.2

A Pickback System Kft minősített szoftverbeszállító a GINOP 3.2.2-es pályázaton, ahol a pályázat résztvevői, integrált vállalatirányítási szoftverre pályázhatnak akár 40%-os intenzitással.

Cégünk raktártechnikai megoldásokkal foglalkozik, és az ehhez kapcsolódó Vállalatirányítási rendszert fejleszt és vezet be. Az ERP rendszer akár külön is megrendelhető az alábbi oldalon: ERP weboldal

Cégünk Vállalatirányítási rendszere modern megoldást nyújt a vállalkozása számára, valamint az ezen a pályázaton résztvevőknek, extra kedvezményeket és magas minőségű szolgáltatásokat kínálunk.

Kedvezmények:

 • amennyiben Ön minket választ beszállítónak: 3 napos ingyenes tanácsadói felmérést adunk ajándékba, ahol felmérjük jelenlegi rendszerét, folyamatait, és egy összefoglaló rendszertervben, átadjuk a javaslatainkat, a folyamat gyorsítására, automatizálására.
 • amennyiben egy komplett ERP-re van szüksége: a felület ingyenes testreszabása, nem kell azzal törődnie, hogy megint egy űrhajó vezérlőpultja előtt ül. Minden jogosultsági szinthez, beállítjuk Önöknek ingyen és bérmentve a felületet, hogy csak a legfontosabb adatokat és mezőket lássák.

A fent felsorolt kedvezményeket, kizárólag a Modern Vállalkozások Programja (www.vallalkozzdigitalisan.hu) oldalán regisztrált pályázók vehetik igénybe. Regisztrálok

A GINOP 3.2.2 támogatás célterületei

 1. Vállalati CRM, értékesítés terület;
 2. Gyártási terület;
 3. Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés;
 4. Kontrolling és döntéstámogatás;
 5. Beszerzési, logisztikai terület;
 6. Táv- és csoportmunka támogatás;
 7. Pénzügyi, számviteli terület;
 8. Internetes értékesítés (Vállalati webáruház)
 9. Adott funkcionális területhez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer/megoldás
 10. Internetes megjelenés (Vállalati portál);
 11. Munkafolyamat-irányítási rendszer (workflow);
 12. Elektronikus iratkezelési rendszer;
  a) Kiegészítő – Tudásmenedzsment specializált rendszer
  b) Kiegészítő – Térinformatikai és földrajzi információs (GIS) specializált rendszer;
  c) Kiegészítő – RFID technológiát alkalmazó specializált rendsz