Pickback 3501 panel

A Pickback 3501-es panel egy fényvezérelt három kijelzős hét szegmenses termék.
Mérete: 14,5cm x 4cm.
Súlya: 28 g.

Tulajdonságai:

  • több különböző fényben jelez (piros, zöld, kék, sárga…)
  • hang jelzés
  • maximum 999 db kijelzésére alkalmas
  • áramfelvétel 9V

A panelek egy sínbe csatlkoznak, és a sínen belül tetszés szerint átrendezhetők, mozgathatók. Segítségével a raktár/rakhely átrendezésekor, minden panelt a megfelelő helyre el lehet csúsztatni. A panelek mérete, kijelzője, színe mind testreszabható.

2/3/4es huzalu sínrendszer:

A sínek hossza, mérete és huzalmennyisége a panelek darabszámától, a polcrendszerek hosszától, és az egy controllerre eső sínek hosszától függ.

Hosszuk tetszés szerint alakítható, rögzítése kétoldali ragasztóval van megoldva, hogy a polcok ne rongálódjanak.

Méretek: 1/1,5/2/3 m.

A sínek a ledsínekhez hasonlóan, kiváló ellenállással rendelkeznek. Tökéletesen illeszkednek a polcok éleihez, de általában javasolt egy ütésvédő, az alsóbb polcokhoz, főleg a fordulókban.

Pickback szoftver:

A Pickback szoftver 2.1-es verzió, ami automatikusan csatlakozik a Partner.ERP rendszerre, és az ott rögzített raktári bizonylatokat figyelmbe véve irányítja a paneleket.

A szoftver adatbázisában el van tárolva, melyik zónában melyik panel van csatlakoztatva, és ez alapján osztja ki az eseményeket a panelekre. Minden panelnek van egy saját regisztrációs száma (ami lehet a rakhely megnevezése is) és ezeket a paneleket rendeljük a fizikai rakhelyekhez a szoftveren belül.
A rendszert könnyű kezelni és távolról is elérhető.

A pickback szoftver belső IP címmel csatlakozik a controllerekhez, és adja át az eseményeket. Ezáltal nem kell bekábelezni a teljes raktárat, így  sokkal költséghatékonyabb a rendszer.

WIFI Controller

USR-WIFIIO-83-Free-Shipping-RJ45-font-b-TCP-b-font-font-b-IP-b-font

Minden controllernek megvan a saját dedikált fix belső ipcíme, hogy a Pickback szoftver egyszerűen tudjon kommunikálni vele. A rendszer egyszerű, a szoftver átadja a controllereknek, hogy melyik panel ledjét kell felvillantani, és mekkora mennyiséget kell leemelni arról a rakhelyről.

A controller kábellel van összekötve a sínekkel, amelyek továbbítják az információlat.

A controllereket általában zónánkét osztjuk fel, de függ a zónában fellelhető rakhelyek számától.

Egy controller maximum 150-180db pickback panelt tud lekezelni a sín hosszától függően. Áramfelvétele minimális.