Minimalizálja az emberi hibákat, felgyorsítja a szedés idejét. A komissiózást minimum kétszeres gyorsasággal végzik el az operátorok.

Egyelőre két kitárolási folyamatot kezel le a pickback rendszere.

  • Az első a bejárási útvonallal ellátott rendszer, amikor a komissiós bizonylatot berögzítjük a vállalatirányítási rendszerbe. Az operátor beolvassa a pickback rendszerbe a komissiós bizonylat bizonylatszámát, és ekkor elindul az összeszedés. Az összeszedés mehet egyesével , vagy akár egyszerre is kivilágíthatjuk a rakhelypaneleket és a mennyiségeket, a több operátor egy komissiós lista szedése érdekében. Az első esetben a  rendszer úgy világítja meg a rakhely paneleket, hogy azt a legrövidebb időn belül tudja összeszedni az operátor a legkevesebb raktári bejárással. Az utolsó panel rendbenezése után a komissiós bizonylat a pickback rendszerében összeszedett állapotra vált.
  • A második kitárolási folyamat az a szalagos összeszedés, amikor egy kötött pályás útvonalon kell végigmenjünk az összeszedő kosárral, és a raktárunk zónákra van osztva a könnyebb összeszedés érdekében. A folyamat kezdete majdnem ugyanaz, beolvassuk a komissiós bizonylat bizonylatszámát, és mellé beolvassuk az összeszedős kosár vonalkódját. Ekkor az első zónában felvillannak a panel fények és a mennyiségek. Az operátor így könnyedén összeszedi az első zóna termékeit. A sínre vonalkódolvasók vannak szerelve zónánként. Így ahogy elhalad az összeszedő doboz a 2. zóna leolvasója előtt, felvillannak a második zónában található termékek amelyeket össze kell szedni. Amíg az első zóna termékei nincsennek teljesen összeszedve, addig az operátor nem haladhat tovább. A pickback rendszer akkor állítja összeszedettre a komissiós bizonylatot, amikor az utolsó zóna utolsó termékét is lerendbeneztük.

Egyszerre többen is szedhetik a tételeket a komissiós bizonylatról, vagy egyszerre több komissiós bizonylatot is szedhetünk. A panelek tetszőleges színben képesek világítani, így az egyidőben szedett komissiós bizonylatoknak különböző színű panelfényei vannak.

Vegye fel velünk a kapcsolatot
  • rugalmas megbízható hardveres platform
  • csökkenti a kitárolási időt 200%-al
  • biztonságosabb kiszedés, pontosabb munka
  • leggyorsabb operátor alapú szedés
  • növeli a termelékenységet, minőséget
  • bárki összeszedheti a termékeket akár 0 év tapasztalattal
  • legjobb iparági innováció