Gyártás - Tervezés

Egyedi gyártás

Tervezés előkészítése. A Tervezést a tanácsadó kolléga végzi, aki a közel 10 éves tapasztalattal a raktári rendszerek bevezetésében, megtervezi a teljes rendszert.
A polcok méretét, a vastagságát, a hosszát lemérve tervezi meg a panelek méretét.
Minden raktárhoz saját rendszert tervezünk. A tanácsadó felméri az áramellátást, a szükséges controllerek, panel rendszerek helyét és vezetékeit.
A raktár wifi lefedettségét.
A gyártás ezek alapján történik. A panel először a PCB tervezéssel kezdődik, ahol megtervezzük a a raktárhoz legjobban illeszkedő panelt. Ezután a beültetőgépbe helyezzük, majd a kemencébe.
A paneleket a műanyag dobozba pattintás után a méretre vágott sínbe helyezzük.
Ezeket a síneket fogjuk a raktárakban a polcok éleire helyezni.
A megfelelő darabszám legyártása után kezdődhet a kivitelezés.

Kivitelezés - Beállítás

Kivitelezés egyszerűen.

A raktárban a síneket a panelekkel együtt kétoldali ragasztóval felpakoljuk a polcok éleire. A polcok lábain vezetjük fel a tápkábelt (12V) a controllerhez.
A controllerbe csatlakoznak a panel rendszerek (max 150db). A cotroller osztja tovább az adatokat és a tápot, így a controllereknek wifire és tápra egyaránt szüksége van.
A raktári számítógépre vagy ha van szerver, akkor a szerverre telepítjük fel a pickback szoftvert. A pickback szoftver rácsatlakozik az ERP rendszerre, ahonnan a rakhelyazonosítókat kezeli.
A Pickback rendszerében felparaméterezzük a paneleket, minden panelhez egy-egy rakhelyet rendelünk.
A beállítások után lefuttatunk egy tesztfolyamatot, majd egy kétnapos tesztüzemet, amit végig a helyszinen megfigyelünk.
Amennyiben eltérés vagy rendellenesség van, azonnal tudjuk javítani, módosítani.

hard-hat-icon-21019